Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ι. Μαστροκούκος ο νέος αρχηγός


Ι. Μαστροκούκος
   Πλέον είναι γεγονός. Η παράταξη Ρούσσου  μετατρέπεται σε παράταξη Μαστροκούκου.
   Μετά από διαδικασίες η σκυτάλη δόθηκε στον κ. Ι. Μαστροκούκο,ο οποίος διαδέχθηκε τον επί 15 περίπου χρόνια αρχηγό της παράταξης κ. Γ. Ρούσσο.   Ο κ. Ι. Μαστροκούκος παίρνει τα ηνία και καλείται να ασκήσει αντιπολίτευση και να οδηγήσει το πολιτικό αυτό σχήμα στην διεκδίκηση της δημαρχίας στις προσεχείς εκλογές. Οι εξελίξεις αυτές τραβούν την προσοχή όλων μας και χαράζουν νέες συντεταγμένες στον πολτικό χάρτη του τόπου μας.   Ένας αναμφίβολα έμπειρος πολιτικός, γνωστός για τη μαχητικότητα του και την αποδοχή του από το λαό της Καλύμνου γίνεται αρχηγός μιας παράταξης με ιστορία στο νησί μας σε μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο που τα προβλήματα ταλανίζουν όχι μόνο την Κάλυμνο αλλά και τη χώρα γενικότερα.
   Εμείς, οι απλοί σκεπτόμενοι πολίτες ευχόμαστε κατ' αρχάς καλή δύναμη στον κ. Ι. Μαστροκούκο και περιμένουμε να δούμε τη στάση που κρατήσει. Οι απαιτήσεις είναι σίγουρα πολλές τόσο εντός όσο και εκτός παράταξης γι' αυτό και το έργο του νεοεκλεγμένου αρχηγού θα είναι κοπιώδες και απαιτητικό.
   Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο τόπος έχει ανάγκη από αλλαγές, πρόοδο και ανάπτυξη. Το μέλλον θα δείξει αν ο κ. Ι. Μαστροκούκος πλαισιωμένος από παλιά αλλά και νέα στελέχη θα μπορέσει να φέρει στην Κάλυμνο τον αέρα της ανανέωσης και της προόδου που τόσο χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου