Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014



Η νοοτροπία της δημοτικής αρχής σε πλήρη εφαρμογή

 Οι πράξεις και τα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής φτάνουν πολύ μακριά μέσω της τεχνολογίας και έτσι όσο και αν το θέλουμε δεν
μπορούμε να μην σχολιάσουμε τα όσα διαδραματίζονται στο πολύπαθο νησί μας. Πληροφορούμαστε ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο επιτυχημένος (καλό, ε;) κ. Διακομιχάλης και οι συνεργάτες του, έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, προσπαθώντας, για άλλη μια φορά, να παραπλανήσουν, να εκμεταλλευτούν και να παρασύρουν συμπολίτες, ώστε τελικά να τους ψηφίσουν.  
Χαρακτηριστικό δείγμα της πολιτικής που ασκεί η Δημοτική Αρχή είναι οι δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Διακομιχάλη, κ. Νικήτα Γιαννικουρή στην εκπομπή «Εν Καλύμνω» του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΑΙΓΑΙΟ TV, θέλοντας διακαώς να υπερασπιστεί τον Δρ. Γ. Θανάτση. Αλλά άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς, που λέει και σοφός λαός. Στην προσπάθειά του να αναδείξει ο κ. Γιαννικουρής την αχαριστία του κ. Μικέ Ρήγα (υπαλλήλου της ΔΕΥΑΚ και δημοτικού συμβούλου με τον κ. Γαλουζή), βροντοφώναξε πως ο Δρ. Θανάτσης ήταν αυτός που τον βόλεψε στη θέση! Και για να μην αφήσει προφανώς κανένα ενδεχόμενο παρανόησης επανέλαβε ξανά και ξανά τη γενναία, αναπτυξιακή και ανιδιοτελή  πράξη του Δρ. Θανάτση, ο οποίος για να βολέψει τον αχάριστο Μικέ Ρήγα προκάλεσε σκάνδαλο, αφού προφανώς η πρόσληψή του δεν ήταν νόμιμη.
Αναρωτιόμαστε πραγματικά, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν τη Δημοτική Αρχή; Πόσο πιο χαμηλά, μπορεί να πέσει; Τι γνώμη να σχηματίσουμε για ένα δημοτικό σύμβουλο και προβεβλημένο στέλεχος της δημοτικής αρχής του κ. Διακομιχάλη, ο οποίος παραδέχεται, χωρίς ίχνος ντροπής, ότι η παράταξή του βολεύει κόσμο σε υπηρεσίες; Με τι να αηδιάσουμε περισσότερο; Με το βόλεμα; Με τη δημόσια παραδοχή του ή μήπως με τη «βλακώδη», αλλά ειλικρινή συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου; Όταν οι λέξεις «βόλεμα» και «σκάνδαλο» βγαίνουν με θράσος από το στόμα δημοτικού συμβούλου για να περιγράψει τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, τότε τι ελπίδα μπορούμε να έχουμε για αυτόν τον άμοιρο τόπο;
Πολύ θα θέλαμε και θεωρούμε, ότι είναι και το σωστό να ακούσουμε και την άποψη του Δρ. Γ. Θανάτση επί του θέματος. Πώς να του φάνηκαν άραγε οι δηλώσεις του κ. Γιαννικουρή; Συμφωνεί με όσα εκείνος δήλωσε ή έχει άλλη γνώμη; Τελικά τι ισχύει; Υφίσταται το βόλεμα ή πρόκειται για ασύστολα ψεύδη που στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα ενός πολιτικού τους αντιπάλου; Ό,τι και να ισχύει όμως η κατάσταση πλέον της δημοτικής αρχής είναι τραγική και αναμφίβολα επιβλαβής για τον τόπο. Καλύτερα με τα καγκουρό και τους κροκοδείλους στη μακρινή «πατρίδα» …. 
Σύνδεσμοι με τα επίμαχα σημεία :
http://www.youtube.com/watch?v=-BAp1evIthc
http://www.youtube.com/watch?v=3lQHL1YZlp8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου